Nieuws - Schoolproject #Gezondheid4eFFever.

Woensdag, 27 februari, zijn we gestart met het drie weken durende schoolproject #Gezondheid 4eFFever.
Iedere groep gaat aan de slag met dit thema gezondheid. We hebben het thema gezondheid gericht op de onderdelen Fit, Fris, Fruitig en Fanatiek. Vandaar ook de naam #Gezondheid 4eFFever.
De aftrap was in het speellokaal met een gezamenlijke Vliegerdans. Daarna liepen we de Daily Mile. Groep 1 t/m 3 wandelen een route op het schoolplein, groep 4 t/m 8 een wandeling door het dorp. We gaan deze elke dag lopen en elke dinsdag hebben we een waterdag.
Alle kinderen hebben een kalender mee naar huis gekregen waar ze kunnen bijhouden wat er dagelijks wordt gegeten en gedronken.
Tijdens de open dag, op woensdag 2o maart a.s., kunt u van 13.00 uur tot 14.00 uur in de klaslokaal een kijkje nemen in de klassen naar de eindresultaten. U bent van harte welkom!
Foto's staan in het fotoboek: Start project Gezondheid 4FFever.

Geplaatst op: 27 Februari 2019