Nieuws - Himmelwike start op De Velden

De aftrap van de schoonmaakdagen  Weststellingwerf was bij ons op school. Na een korte toespraak van wethouder Jack Jongebloed hebben de kinderen een “vuilnissorteerspel” gespeeld. Vol enthousiasme is de vuilnisbelt op het schoolplein opgeruimd en alles in de goede emmer gedeponeerd. Na overleg binnen het groepje van drie leerlingen, kon er worden gekozen voor o.a. GFT, klein chemisch afval, glas, elektrische apparaten, plastic etc. Het lukte de kinderen prima om te sorteren. Daarna zijn de kinderen in groepen Noordwolde - Zuid ingetrokken en hebben zwerfafval gezocht. Na afloop kregen de kinderen potloodjes, een deelnemerscertificaat en een appel overhandigd. Foto's via de link Gemeentelijke schoonmaakdag of in ons fotoboek.

Geplaatst op: 06 April 2017